Cautare

61363 de rezultate pentru "crima din scorteni prahova 30 04 2003" (5.67 secunde)
Fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, a fost arestat de PNA in cursul lunii aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.
Potrivit raportului intocmit de Directia Judeteana de Statistica privind evolutia economiei judetului Satu Mare in perioada ianuarie - noiembrie 2004, majoritatea ramurilor economiei judetului s-au dezvoltat in comparatie cu anul 2003, dar au existat si tendinte negative in unele domenii, ce nu pot fi trecute cu vederea.
Potrivit presedintelui AVAS, de saptamana viitoare se reiau discutiile pentru privatizarea societatii Tractorul cu ofertanti din India,Turcia dar si din tara. ... din trimestru II al anului 2005, la un pret de 23.000 de euro fata de 37.000 de euro cit costa unul din import.
Intre acestia se numara fostul impresar Sica Puscoci, fotbalistul Cosmin Contra (Petrolul Ploiesti), Dinu Gheorghe (Astra Giurgiu), Nicolae Badea, Ion Ionica si Gheorghe Pecheanu, toti fosti membri in Consiliul Director al FC Dinamo in 2003, cand a fost perfectat transferul lui Dan Alexa la Beijing Guoan.
In prima suta de companii din Romania predomina firme recent privatizate; ... 30 dintre cele 100 au pierderi Totusi, in primele o suta sunt si firme cu pierderi cum ar fi, de exemplu, Automobile-Dacia, Michelin Romania SA, Unilever South Central Europe SRL, MOL Romania Petroleum Products SRL.
Plenul reunit al Camerelor a aprobat ieri raportul de activitate si contul de executie bugetara ale Societatii Romane de Televiziune (SRTV) pe 2002, dar le-a respins pe cele din 2003 si 2004.
"Este pentru prima data dupa 16 ani cind, din punct de vedere turistic, balanta de plati este pozitiva, in primele 11 luni, inregistrindu-se un excedent de circa 150 milioane de euro ", a declarat presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian.
Dupa patru runde de licitatie organizate de DGAMC nu s-a reusit cea mai mare privatizare din judetul Bihor. ... Reprezentantii DGAMC au facut precizarea de fiecare data ca licitatia se organizeaza numai pentru vanzarea in bloc a bunurilor mentionate, potrivit OG 92/2003 privind Codul de procedura fiscala.
impotriva incheierii din 10 mai 2021 si a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti - Sectia a III-a civila si pentru cauze cu minori si de familie.
Cristian Constantinescu, directorul general al celei mai importante companii de asigurare de pe piata romaneasca si totodata presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, a declarat ieri ca “majorarea primelor se va face simtita in cursul acestui an si discutam despre asigurarile auto in principal.
92/2003 privind Codul de procedura fiscala, Directia Generala a Finantelor Bihor face cunoscut ca pe 8 august, la ora 10:00, in Oradea, la sediul DGFP Bihor - str.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a remis, marti, un comunicat de presa prin care anunta ca primarul Constantei, Radu Mazare (foto), s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 23 aprilie 2003 - 6 noiembrie 2003, deoarece a fost concomitent primar si administrator al unei firme, si risca astfel sa-si piarda functia publica.
Rata falimentelor in Romania se situeaza la 0,9% din totalul firmelor active la nivelul anilor 2003 si 2004, se arata intr-un studiu realizat de Coface Intercredit Romania.
977/2003 si HG nr. 978/2003). ... 1 din HG mentionate stipuleaza ca "persoanele fizice cu domiciliul in Romania, cu exceptia celor care declara pe propria raspundere ca nu detin receptoare TV, au obligatia sa plateasca o taxa lunara pentru serviciul public de radiodifuziune/televiziune".
Conducerile celor doua Camere ale Parlamentului au stabilit ieri ca peste doua saptamani parlamentarii sa dezbata intr-o sedinta comuna o serie de acte normative, printre care Statutul parlamentarului, rapoartele SRI pe 2003-2004 si cele ale CNSAS si de Curtii de Conturi pe 2004.
- companie membra a Grupului Rompetrol, a incheiat anul 2004 cu o cifra de afaceri de 327,7 milioane dolari, in crestere cu 50% mai mult fata de 2003, cand aceasta era de 220,04 milioane dolari.
- Cum ati plecat din tara? ... de catre maestrul Placido Domingo, fiind selecționat din zeci de mii de concurenți pentru a canta in cadrul Operaliei. Actualmente sunt in Romania, asa ca nu am plecat "definitiv" din tara, asa cum se zvoneste.
Actorul Serban Ionescu a murit Doliu in lumea artistica Actorul Serban Ionescu a incetat din viata miercuri seara, la Spitalul Floreasca, decesul survenind in jurul orei 23.30.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari.
Mai ales ca, pe 12 septembrie, modul in care majoritatea vorbitorilor din Parlamentul European au sters pe jos cu Reding, Basescu si Barroso i-a obligat pe reprezentantii PPE din Comisia Europeana sa faca pasi inapoi, gura mult mai mica si tonul, moderat.
google-analytics.com